Produkt

Kategorier

Kompletta system med total rörfrihet

Terana erbjuder marknadens bredaste sortiment av rörsystem inom VA, VVS och Kabelskydd. Genom att arbeta tillsammans med flera av Europas ledande tillverkare har vi skapat total rörfrihet, vilket innebär att du alltid har tillgång till de produkter du behöver.

 • Kompletta rörsystem inom VA för nordiska förhållanden

  Produkter VA

  Terana erbjuder ett komplett sortiment inom markavlopp, vägtrummor, dränering, enskilt avlopp, tryckrör och brunnar. Samtliga produkter erbjuder kvalité och slitstyrka i absolut toppklass.

  Broschyr VA (PDF)
   Produkter för VA
 • INOWA - system för inomhusavlopp

  Produkter VA

  INOWA är ett komplett system för inomhusavlopp i byggnad. Systemet ingår i rörklass S14, vilket är den kraftigaste klassen, och tål därmed mycket hög belastning. Rören är tillverkade av återvinningsbar och korrosionsfri PP (polypropen) med hög beständighet mot värme och kemikalier. Systemet innefattar även fasta tätningsringar, vilket eliminerar risken för att tätningen flyttas vid exempelvis montering. Resultatet är ett säkert inomhusavloppssystem som ger dig optimal trygghet.

  Systemet levereras i dimensionerna 50, 75 och 110 mm. I systemet ingår även brunnar och brandtätningar. INOWA tillverkas i Norden för nordiska förhållanden och är godkänt enligt Nordic Poly Mark samt miljöklassat via SundaHus.

  

  Broschyr VVS (PDF)
  Produkter för VVS
 • Innovativa system för effektivt kabelskydd

  Produkter VA

  Vi erbjuder ett av Europas mest välsorterade sortiment av installationsrör och kabelskyddsrör. Genom vårt internationella kontaktnät följer vi noga produktutvecklingen och den nya teknologin inom kabelskydd.

   Broschyr Kabelskydd (PDF)
   Produkter för Kabelskydd

   

  Samtliga bilder är upphovsrättsskyddade.

 Produktsök

Sök