Produkt

Kategorier

Markavloppssystem

Markavloppssystem

Terana har ett brett och djupt sortiment av dag- och spillvattensystem inkluderat rördelar, betäckningar och brunnar avsett för nordiska förhållanden. Sortimentet innefattar släta rör i PVC och PP, K2 dubbelväggsrör i PP med innerdiameter, och Evosan dubbelväggsrör i PP med ytterdiameter i klassificering upp till SN16, samt rörsystem av PE i stora dimensioner. Vårt system av släta markavloppsrör i PP (dim 110 & 160) har klassificeringen SN10, vilket gör dem till ett av marknadens kraftigaste rörsystem.

Tillsammans erbjuder vårt sortiment för dag- och spillvatten en otrolig bredd och flexibilitet som tillgodoser de flesta behov. Rörsystemen finns i dimensionerna 110-3000 mm och i klassificeringarna 2277SN2-SN16. Samtliga produkter har mycket hög kvalité och vi har naturligtvis produkter godkända enligt Nordic Poly Mark. I vårt sortiment för dag- och spillvattensystem ingår även ett av marknadens bredaste sortiment av brunnar.

I vårt sortiment för Markavlopp finner du även Terana Backventiler vilka utgör ett effektivt sätt att motverka oönskade översvämningar. Se Terana Backventiler.

Ett bra alternativ till traditionella markavloppsrör till dagvatten är Terana Dagvattenrör. Dessa är i många fall mer ekonomiska att använda för dagvatten då kraven inte är lika höga som för spillvatten.

Läs mer om Terana Dagvattenrör.Produktsök

Sök