Produkt

Kategorier

Tryckrörssystem

Tryckrörssystem

Terana erbjuder ett komplett sortiment av tryckrörssystem för transport av tryckvatten, dricksvatten, spillvatten och processvatten.Sortimentet innefattar system tillverkade i PE och PVC framtagna för olika behov.

PE-systemen finns i klasserna PE80 och PE100 samt XTAN PE100 RC, XTAN VISIBLE och XTAN PROTECT för alternativa installationer som kräver extra skydd mot sprickbildning, repor och mekaniskt slitage eller för att synliggöra eventulla skador på röret.

Terana tryckrör finns både på rulle och i raka längder och är stripade i olika färger beroende på ändamål, blå för dricksvatten och brun för markavlopp. Sortimentet innefattar även elsvetsdelar, plastkopplingar, PRK-kopplingar, verktyg samt servisventiler.

11

Missa inte Teranas nya stora katalog för tryckrörsystem. Terana har utvecklats kraftigt under de senaste åren och är i dag en av de ledande leverantörerna av rörsystem för VA, VVS och Kabelskydd.

Genom att samarbeta med flera av Europas modernaste fabriker kan vi erbjuda en enorm flexibilitet. Vi är inte bundna till vår egen produktionsanläggning eller påverkade av dess begränsningar, istället är vi fria att alltid välja den leverantör som erbjuder bäst kvalité, pris och snabbast leverans – för varje unik lösning.

Utvecklingen inom tryckrör går hela tiden framåt och då vi samarbetar med Europas bästa tillverkare kan vi erbjuda ett unikt, brett och innovativt sortiment.

Här kan du bläddra i och ladda ner vår nya katalog för Tryckrör

Här kan du beställa ett tryckt exemplar av vår katalog för TryckrörProduktsök

Sök